Nuffnang Ads

Friday, 23 December 2011

Cinta Muka Buku The Story

Hi peeps!
I realize I dah lame sangat x post any entry
Sorry  =_=
Actually, byk betul activities I untuk few months ni
Penat gile! Rase nak pengsan..
Kelas pjj totally habis for both seminar
tu yg suka berganda2
Tapi yg x best for this sem
QMT!!!
I dah la bab mengira ala2 add math ni failed!
mase Finance sem lepas pun rase nak lemas
Nasib dpt Sir yg best! 



For QMT ni kite tgk jela macam mane nanti
Sebab myfriend pun tangkap leleh dgn QMT ni
Hello!!
Dia pelajar yg cemerlang pun boleh cakap QMT ni susah
I yg result ala2 terapung atas kolam ni lagi lah 



Eh, takkan sebab tu je Nisa oii hang x post entry?


Ade lagi lah.
Bile kelas dah nak habis 
Assignment pun harus lah berlumba2 muncul
Dan hujung tahun pulak company semua nak tutup account
So, I pun berkejar2 siapkan invoice p hantar invoice
Dah siap sign cop bagai 
P ambik pulak. Bawak balik invoice
Scan all invoices
Then kene submit dalam sistem yg memang lembap macam siput!!
Mase tu I rase 24 jam sehari adalah tidak mencukupi
Sampai I berharap akan ade 36 jam sehari!
Boleh?hahahha
Bile weekend x de kelas I pergi niaga
Jual jagung dekat Pasar Pudu
Nak cari duit lebih la katakan
So nanti kalau datang sane nampak ade orang
Niage jagung pakai tudung
and of course Melayu
Tegur la..
That's me!!

Ape yg I boleh ckp I memang x cukup rehat!
Seriously!!

Eh, ade kaitan dengan tajuk entry x?
HAHAHAHA =P

Yang sebenarnye nak bagi tau
Bulan ni jugak  My BF siapkan short film die
CINTA MUKA BUKU THE STORY
Baru post kat Youtube 2 hari lepas
Dah gebang2 kat FB
Ni nak bagi tau kat blog pulak
hehe











Dah tengok?
Nanti komen tau =)
I tak harap u all puji melambung2
Kalau nak complain I terima
Seriously!

Tak kisah ape pun

Sebab ni short film pertama
So I tau ada banyak kekurangan

Maybe I tak nampak but u all nampak
Harap sangat dapat feedback drpd u all


Daaaaa!!!!!!!!!


No comments:

Post a Comment

Nuffnang Ads